ALKMAAR - In de Week van de Loopbaan is het mogelijk om in bibliotheek De Mare en Alkmaar Centrum, een gratis loopbaangesprek te hebben met een coach. Je krijgt de mogelijkheid om objectief te sparren over jouw persoonlijke loopbaanvraagstuk met een vakkundige loopbaanprofessional. Op dinsdag 14 september en woensdag 15 september in bibliotheek De Mare en op donderdag 16 september in de bibliotheek in Alkmaar centrum.

José Wiggers en Frida de Koning werken als Noloc loopbaanprofessionals. Zij adviseren werkenden en organisaties welke stappen ze kunnen nemen om inzetbaar en vitaal te blijven. José is aanwezig in de bibliotheek in De Mare op dinsdag 14 september van 11.00 tot 14.00 uur én op woensdag 15 september van 18.00 tot 20.00 uur.
Frida is op donderdag 16 september aanwezig in de bibliotheek in Alkmaar centrum van

Aanmelden
Meld je aan voor een gratis loopbaangesprek in Bibliotheek De Mare via: José Wiggers op José@loopbaancoachen.nl of 06 – 348 155 89. Meer informatie vind je op www.loopbaancoachen.nl.
Meld je aan voor een gratis loopbaangesprek in Bibliotheek Alkmaar Centrum via: Frida de Koning op contact@fridadekoning.nl of 06 – 820 023 98. Meer informatie vind je op fridadekoning.nl/coaching-leven-werk. Vol=vol dus mail alvast voor het maken van een afspraak!