ZAANDAM - Vanaf vandaag kunnen inwoners van Alkmaar, Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Sint Pancras en Oudorp hun boodschappen bestellen via AH Compact, de gratis bezorgservice die Albert Heijn vorig jaar succesvol lanceerde. AH Compact is er speciaal voor kleine huishoudens. Klanten hebben keuze uit 5.000 dagelijkse boodschappen, het minimumbestelbedrag is 35 euro en bezorging is gratis.

Online boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen is niet nieuw. Albert Heijn biedt dit al meer dan twintig jaar en bezorgt inmiddels de boodschappen bij bijna 90 procent van de huishoudens in Nederland. Met de introductie van AH Compact maakt de supermarkt online boodschappen bestellen makkelijker voor kleine huishoudens.

Assortiment
Klanten kunnen kiezen uit een assortiment van bijna 5.000 dagelijkse boodschappen, waaronder veel vers en de bekende Prijsfavorieten. Alle prijzen zijn hetzelfde als in de winkel of via Ah.nl, inclusief de Bonusaanbiedingen. Bestellen kan via de speciale AH Compact-app, die te vinden is in de app- en playstore. Via deze app kan je ook gewoon meedoen aan de digitale spaaracties van Albert Heijn.

Track & trace

Er zijn zes bezorgmomenten naar keuze per week. In de AH Compact-app kunnen klanten via track & trace hun bestelling volgen. Zo weten zij precies wanneer hun boodschappen worden bezorgd.