KOEDIJK - Wat is er op tegen om in het nieuwe jaar je kledingkast eens op te ruimen en je kleding een tweede leven te gunnen. De kledingindustrie is een van de meest vervuilende industrieën die er bestaan, dus met alles wat hergebruikt wordt help je om de vervuiling van onze planeet te verminderen.

Op zondag 5 februari organiseren we in Ontmoetingscentrum de Rietschoot in Koedijk een kledingruilbeurs van kleding voor dames én tieners (jongens en meiden). Hoe gaat dat in zijn werk? Heel simpel: je komt met een gevulde tas met kleding die schoon is én in goede staat naar de ruilbeurs. Leuke accessoires zoals sjaaltjes, riemen en sieraden zijn ook welkom. Je gaat eerst zelf je spulletjes ophangen of uitstallen en daarna ga je lekker winkelen zonder te betalen! Je hoeft dus niet bij jouw ingebrachte kleding of accessoires te blijven staan, ga gewoon de beurs op en kies een nieuwe garderobe. Voor nop! Dit mooie bewonersinitiatief wordt voor de uitvoering ondersteund door vrijwilligers van Pop- en showkoor Heartbeat en tienerkoor Young Heartbeat. Duurzaamheid en sociale betrokkenheid vormen de motivatie.

Alle kleding die je niet zelf weer meeneemt en overblijft na afloop (na 16.00 uur) gaat naar Rataplan/Kook/Dorcas. De toegang tot de ruilbeurs is gratis, een vrijwillige bijdrage op de dag zelf voor de organisatie is altijd welkom. In verband met de planning bij voorkeur aanmelden vóór 20 januari via info@heartbeatkoedijk.nl want 'vol = vol'!

Datum: zondag 5 feb. 2023
Tijd: 13.00- 16.00 uur.
Locatie: Ontmoetingscentrum De Rietschoot, Saskerstraat 22, 1831CR Koedijk