ALKMAAR - Weet je écht niet wat te doen als iemand overlijdt en heb je nooit nagedacht over afscheid en uitvaart? Debby van der Velden van Odessa uitvaartverzorging geeft donderdag 12 september in de bibliotheek in Alkmaar Centrum een interactieve presentatie, zodat je kunt gaan nadenken over wat je belangrijk en waardevol vindt.

De toegang is gratis. Reserveren kan via de activiteitenagenda op www.bibliotheekkennmerwaard.nl of bij de klantenservice in één van onze vestigingen. Voor meer informatie kun je kijken op www.odessa-uitvaartverzorging.nl.

Leven, zorg en afscheid

Elke tweede donderdag van de maand is er in de Bibliotheek in Alkmaar Centrum (Gasthuistraat 2) een presentatie over een thema dat te maken heeft met Leven, Zorg en Afscheid. Ondernemers uit verschillende disciplines geven door het jaar heen presentaties over bijvoorbeeld opruimen, levenstestament, kunst van het loslaten, verhuizen naar een passende woning, kinesiologie, afscheid nemen, Saar aan huis, levensafronding en ouderensupport. Deelname is gratis. Er kunnen steeds maximaal 30 personen deelnemen.