WARMENHUIZEN - We horen niet anders dan dat er in de bouw een tekort aan personeel is. Bedrijven uit de buurt van Warmenhuizen organiseren een gezamenlijke banenmarkt: “Banenmotor Bouw: jouw loopbaan in de regio” op vrijdag 6 juli tussen 15.00 en 19.00 uur Oudewal 21 te Warmenhuizen. Het is voor werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden hét moment om op een laagdrempelige manier in contact te komen met de bouw gerelateerde bedrijven in de regio.

Ben je op zoek naar een baan in de bouw? Kom langs en ga in gesprek over jouw kansen als timmerman, werkvoorbereider, metselaar, uitvoerder, installateur, schilder, loodgieter, (kraan)machinist, tegelzetter of chauffeur. Laat je informeren door de deelnemende bedrijven over hun vacatures en de mogelijkheden van omscholing en opleidingen.

Zo zijn de schilders Van Baar en De Boer Obdam, installatiebedrijf Atlantis en Blom Elektrotechniek aanwezig. De bouwbedrijven K_Dekker Bouw en Infra, Bouwbedrijf Meijer en De Nijs zijn op zoek naar uitvoerend personeel. Ook Trappenfabriek Mebu en Schot Alkmaar hebben zich aangesloten op zoek naar nieuw personeel.

Tijdens de middag zijn er vaklieden aanwezig om een beroepsbeeld neer te zetten. Computer gerelateerde vernieuwingen in de bouw zoals 3D printen, BIM modellen maken, 3D laserscannen, meet en uitzetoplossingen en een drone worden gedemonstreerd.

Espeq Opleidingsbedrijven is deze dag aanwezig om voorlichting te geven over de opleidingen.

Neem je CV mee en solliciteer meteen naar de openstaande vacatures. Loop langs bij de deelnemende bedrijven en ga in gesprek over de diverse mogelijkheden.

Ga naar de website: www.banenmotorbouw.nl voor meer informatie.