ALKMAAR - Op zondag 18 juni opent het buitenbad van zwembad Hoornse Vaart haar deuren. Na maanden van zorgvuldige renovatie is het buitenbad in een geheel nieuw jasje gestoken, klaar om bezoekers te verwelkomen voor een spetterende zomervakantie. Het buitenbad heeft een complete transformatie ondergaan, waarbij de betonnen badrand volledig is hersteld en alle tegeltjes van de badrand zijn vervangen. Dankzij deze renovatie straalt het buitenbad weer in haar volle glorie, klaar om zwemliefhebbers de komende zomers te ontvangen voor een verfrissende duik. Daarnaast organiseert het Alkmaarse bad een prijsvraag waarbij deelnemers kans maken op een VIP-jaarabonnement om gratis te zwemmen bij zwembad Hoornse Vaart, inclusief een privéfeest voor maximaal 100 personen in het buitenbad. Meer informatie over de prijsvraag is te vinden via www.hoornsevaart.nl/prijsvraag.

Blij met het resultaat
Ritchie Duys, eigenaar van Duys Tegelwerken, is verheugd met het prachtige resultaat: "Gedurende de afgelopen 4 maanden hebben wij hard gewerkt om het buitenbad klaar te maken voor de zomerse dagen. We zijn ontzettend blij dat het buitenbad er nu weer als nieuw uitziet en dat bezoekers hier een fantastische zomer tegemoet kunnen gaan."

Trots op het team
Marcel Ruitenberg, locatiemanager van de Alkmaarse zwembaden, is blij met het vakwerk en het vernieuwde buitenbad: "Nadat het laatste tegeltje op de badrand werd geplaatst, heeft ons team dag en nacht onvermoeibaar gewerkt om het buitenbad grondig schoon te maken, te vullen met water en op de juiste temperatuur te brengen. Daarnaast hebben het beachvolleybalveld en de ligweide eveneens een opfrisbeurt gekregen, zodat bezoekers kunnen genieten van een veelzijdige en ontspannen zomerse ervaring. Deze zomer zijn we bovendien extra vaak geopend en voorzien van extra animatie, zowel binnen als buiten."

Win een jaar gratis zwemmen en een privéfeest voor 100 man!
Om de feestelijke opening van het buitenbad te vieren, heeft zwembad Hoornse Vaart samen met Alkmaar Sport een bijzondere prijsvraag in petto. Ruitenberg vervolgt zijn verhaal: "Om ons enthousiasme over het prachtige resultaat te delen, organiseren wij een prijsvraag waarbij de deelnemers kans maken op een geweldige prijs. Weet jij hoeveel nieuwe tegeltjes er zijn geplaatst aan de badrand? Dan maak jij kans op een VIP-jaarabonnement om gratis te zwemmen bij zwembad Hoornse Vaart, inclusief een privéfeest voor maximaal 100 personen in het buitenbad op een zaterdag tussen 18.00 en 20.00 uur.’’ De winnaar van deze spectaculaire prijs wordt op maandag 3 juli bekendgemaakt. Meer informatie over de prijsvraag is te vinden via www.hoornsevaart.nl/prijsvraag.