ALKMAAR - Op vrijdag 29 september organiseren De Openbare Vroonermeerschool, de Lispeltuut en Klein Alkmaar van 14.00 uur tot 18.00 uur een Fancy Fair om geld op te halen voor hun nieuwe schoolplein.

De twee scholen en de kinderopvang zullen in mei 2024 hun intrek nemen in het nieuwe schoolgebouw dat momenteel gebouwd wordt in het begin van de wijk Vroonermeer Noord. Bij deze nieuwe school hoort natuurlijk ook een schoolplein, maar voor de invulling hiervan is nog geld nodig. Vandaar dat de handen ineen zijn geslagen en een Fancy Fair wordt georganiseerd met onder andere spelletjes, een springkussen, boeken- en speelgoedkramen, lekkere hapjes en drankjes. Daarnaast is er een loterij vol mooie prijzen en een veiling met officiële veilingmeester. Het geld dat hiermee opgehaald wordt, zal gebruikt worden voor klimrekken, glijbanen en andere spullen voor een prachtig “groen” schoolplein.

De Fancy Fair vindt plaats op vrijdag 29 september van 14.00 uur tot 18.00 uur op het schoolplein van de huidige school aan de P.C. Boutenstraat 4 in Alkmaar. Mensen die niet aanwezig kunnen zijn, maar toch graag een donatie willen doen, kunnen contact opnemen via het mailadres: lispeltuut.vroonermeerschool@gmail.com