ALKMAAR - Op zondag 27 juni wordt in de bibliotheek in Alkmaar Centrum de dichtbundel Gedichten van onbekende dichters gepresenteerd. In deze bundel presenteren 9 onbekende dichters in 71 verzen hun wereld in poëzie. De dichtbundel is een uitgave van Uitgeverij Divertimento, uitgeverij van het andere boek. Naast de presentatie zullen de dichters ook voordragen in de bibliotheek. Je bent van harte uitgenodigd om van 14.30 tot 16.00 uur te komen kijken en luisteren naar de presentatie en voordrachten.

Eigen belevingswereld
In de nieuwe dichtbundel Gedichten van onbekende dichters maken negen dichters in 71 gedichten hun geheel eigen belevingswereld kenbaar. Drie daarvan zijn Alkmaarse kunstenaars: Denise Kamp, Annemarie Kuster en Rein Pastoor. Samen met Pieter Buijsman, Jet Kat, Bert Rentinck, Els Weeda en Hans Weeda uit Amsterdam en Robj Schiff uit Ilpendam.


Stap uit de anonimiteit

Alle negen hebben zij al een halve eeuw creatief leven achter zich. Als beeldend kunstenaar, in de muziek of anderszins. Als dichter zijn zij altijd onder de literaire radar gebleven, omdat verzen publiceren niet hun prioriteit had. De uitgever organiseert in de bibliotheek van Alkmaar centrum de boekpresentatie, waarbij deze dichters een stap uit de anonimiteit zetten.


Aanmelden

Je bent van harte welkom om zondag 27 juni van 14.30 tot 16.00 uur aanwezig te zijn bij de presentatie van deze dichtbundel en voordrachten. De toegang is gratis maar aanmelden is noodzakelijk. Dat kan op www.bknw.nl/agenda.