ALKMAAR - In de kerstvakantie organiseert basisschool de Sterrenwachter een speurtocht voor de kinderen in de wijk. Na het succes van de landelijke beren speurtocht van vorig jaar organiseren wij in navolging hierop een Sterrenjacht.

In de wijk 't Rak-Zuid zullen er op diverse plaatsen sterren achter de ramen te zien zijn. Op de sterren staan letters en deze letters vormen samen een zin. Deze zin kan worden ingeleverd bij basisschool de Sterrenwachter. Dit kan zowel op papier als digitaal via een email.

Iedereen die de zin inlevert maakt kans op schitterende prijzen, zoals een spellenpakket, knutselpakket of een bioscooppakket. Voor degene die de zin als eerste correct inlevert ligt er nog een extraatje verrassing klaar!!

Doe je mee aan deze spectaculaire Sterrenjacht?

Meld je dan snel aan via directiedesterrenwachter@ronduitonderwijs.nl. Geef via de mail je naam door en dat je mee wilt doen met de Sterrenjacht aan dan sturen wij in de week voor de kerstvakantie de plattegrond en het antwoordformulier toe.

We zullen via de ramen van basisschool de Sterrenwachter én onze facebookpagina de zin bekend maken en natuurlijk wie de winnaars zijn van de sterrenjacht. Tevens zullen wij de prijswinnaars op de hoogte stellen via de e-mail.