ALKMAAR - Lekker zingen, swingen en gezellig hebben! Dat kan allemaal bij G-Muziekfeest met DJ Snow en Co! G-muziekfeest organiseert maandelijks een feestje voor mensen met een beperking, en dankzij Wijkcentrum Daalmeer is er elke 1e zaterdag avond van de maand een mooie grote ruimte beschikbaar waarin gedanst, gezongen en feest gevierd kan worden met de allerbeste, leukste, en gekste swing hits uit alle jaren! Dus voor iedereen is er wel wat te dansen.

Ook aanstaande 4 juni is er weer een leuk feestje, maar ook helaas de laatste vanwege de zomerstop. Tussen 19:00 en 23:00 uur mag er weer gedanst worden onder de thema "Summerparty" Je kent ze vast nog wel, die van T-spoon bijvoorbeeld met Sex On The Beach. Of die van de Vengaboys met Ibiza, en ga zo maar door. Kortom, kleed je niet te warm aan, want het wordt een bloedhete avond!

Entree bedraagt €3 per persoon (begeleider (eventueel) is gratis)

We hopen jullie allemaal snel te zien op 4 juni in Wijkcentrum Daalmeer aan de Johanna Naberstraat 77b in Alkmaar (naast hetCruyff courtin Daalmeer) "Lets Party!"