OUDORP - Dit jaar bestaat de Munnikenweg 750 jaar! In samenwerking met Stichting Historisch Oudorp zullen allerlei activiteiten plaatsvinden zoals een historische wandeling, lezing over de geschiedenis en een expositIe van de mooiste, inspirerendste en historische foto’s.


Foto wedstrijd

Jullie worden (als amateurfotografen) uitgedaagd om in het kader van de 750ste verjaardag Munnikenweg foto’s te maken met een link naar de (historische plekken) van de Munnikenweg.

Twee professionele fotografen selecteren de mooiste 14 foto’s. Jullie kunnen eventueel een tekst bij de foto aanleveren, maar dat hoeft niet want de jubileumcommissie is bereid gevonden om een passende tekst te schrijven. De 14 mooiste foto’s worden geëxposeerd in de boerderij van Speeltuinvereniging OKB, afgedrukt op groot paneel van 80 x 80 cm met houten staander.

De winnaars krijgen een verrassende attentie.

Foto expositie

Op zaterdag 24 september komt de burgemeester de expositie openen. Een week lang is deze expositie over de historie van de Munnikenweg te bewonderen tijdens openingsuren van de OKB en daarvoor al op open Monumentendag (8 september).

Partners

Veel betrokken partners ondersteunen deze fotowedstrijd t.w.: Stichting Historisch Oudorp (SHO), Buurtcomité Munnikenweg, OKB, School De Zes Wielen en Stichting Oudorperhout.

Deelname

Iedereen mag deelnemen aan deze wedstrijd!

Periode: 1 juli – 10 augustus 2022

Foto’s: Horizontaal of verticaal, hoge resolutie

Insturen naar: paul@xyto.nl

Er komt daarna ook nog een expositie op diverse plekken in Oudorp zoals zorgcentrum De Oldeburgh en wijkcentrum De Oever. We gaan wij er een groot feest van maken op zaterdag 24 september 2022 met een inspirerende en interessante expositie.

DOEN JULLIE MEE?

Vragen en meer informatie

John van den Oord / 06 39 110 588

johnvandenoord72@gmail.com