AMSTERDAM - De live finale van Wie is de Mol? is voor de derde keer op rij te zien in de bioscopen van Vue. Vanwege het grote succes van de voorgaande jaren is de finale dit keer in nog meer bioscopen te zien. Vue vertoont de ontknoping van Wie is de Mol? op zaterdag 14 maart in veertien vestigingen. AVROTROS-leden hebben voorrang op de kaarten en kunnen van 11 februari tot en met 26 februari tickets bemachtigen via de website. Vanaf donderdag 27 februari zijn de kaarten voor iedereen verkrijgbaar via de website van Vue.


Wie is de Mol? finale bij Vue

Tickets voor de live finale van Wie is de Mol? zijn te koop via de website van Vue. Al voor €6,- kunnen liefhebbers van het programma de ontknoping bekijken op het grote doek. Van 10 februari tot en met 7 maart organiseert Vue verschillende acties rondom de finale van Wie is de Mol? via de sociale kanalen. Dit jaar is de live finale te zien bij de volgende vestigingen: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen Plein, Purmerend en Vlaardingen.


Over Vue

Nederland Bioscoopketen Vue heeft maar liefst 21 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.


Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.