ALKMAAR - De sportregisseurs van Alkmaar Sport organiseren in samenwerking met jongerenwerk LINK op vrijdag 8 januari een FIFA21 toernooi voor de jeugd uit Alkmaar. Iedereen t/m 17 jaar kan zich hier gratis voor aanmelden via www.alkmaarsport.nl/fifatoernooi. Wees er snel bij van VOL = VOL.


Strijd jij mee om de eerste plaats?
Vrijdag 8 januari start de competitie, bestaande uit een groepsfase gevolgd door een knock-out fase, om 15.30 uur. Iedereen speelt minimaal een aantal ronden, en rond 20.00 uur staat de finale op het programma. Dit alles onder leiding van een bekende eSporter. Deelnemers spelen vanuit huis op hun eigen device. Voor de winnaars stelt de organisatie een leuke prijs beschikbaar, waaronder een gepersonaliseerde FIFA FUT Card die bij jou wordt thuisbezorgd. Het toernooi vindt plaats op de Playstation 4. Om deel te nemen aan het toernooi, dien je zelf het spel FIFA 21 tot je beschikking te hebben.

FIFA FIT prijs en aanmelden
Doe tijdens het FIFA21 toernooi mee aan de beweegchallenges van de Sportregisseurs van Alkmaar Sport. Degene met het leukste beweegfilmpje wint 5 vrijkaartjes voor zwembad Hoornse Vaart. Na aanmelding ontvangt de deelnemer een bevestigingsmail met meer informatie over het FIFA21 toernooi en de beweegchallenges. Aanmelden is noodzakelijk, dit kan via www.alkmaarsport.nl/fifatoernooi.