ALKMAAR - De website Inviplay wordt steeds bekender in Alkmaar. Op www.inviplay.nl kun je aangeven welke beweegactiviteiten je leuk vindt, daarna krijg je gratis uitnodigingen wanneer iemand iets organiseert.

Gezelligheid

Er is een grote groep van 55+ers die het leuk vindt om samen een wandeling te maken of een stuk te fietsen. Om in beweging te blijven, maar ook vanwege het sociale contact en de gezelligheid. Omdat veel 55+ers Inviplay nog niet kennen wordt er op 6 april een fietstocht georganiseerd.

Fiets mee!

Op 6 april is er om 10.00 uur een fietstocht door de mooie omgeving van Alkmaar georganiseerd, met een gratis kopje koffie en lunchpakketje. De route is zo'n 30 kilometer. E-bikes welkom, niet verplicht. Aanmelden kan gratis via inviplay.nl/event/158/fietstocht-met-gratis-koffie-en-lunch.

Sociale interactie
Paul Keurentjes, bedenker van Inviplay: “We spreken vaak ouderen die alleen thuis zitten op zoek zijn iemand om mee te wandelen of fietsen. Via Inviplay krijgen ze nu uitnodigingen van deze activiteiten, of ze organiseren zelf wat”. Inviplay helpt deze mensen om met elkaar in contact te komen en samen in beweging te blijven, de fietstocht is hier een mooi voorbeeld van.