ALKMAAR - Ook deze maand is er weer een voorstelling van Papaver4kids voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. Dit keer is het feest! De door de kinderen verzonnen hoofdpersoon heeft namelijk een feestje. Er is nog geen idee welk feestje, dat mag het publiek bepalen. Natuurlijk kiezen de kinderen welke koffer de hoofdpersoon meeneemt.

En dan volgt er een geïmproviseerd verhaal waarbij het hele publiek op verschillende manier meedoet. De spelers zingen, dansen en spelen en lijken het verhaal al heel vaak gerepeteerd te hebben. Maar niets is minder waar: alles wordt tijdens de voorstelling bedacht. Zo is elke nieuwe voorstelling een avontuur voor het publiek én de spelers.

Tijdens de voorstelling wordt er een tekening gemaakt van de scènes. Zo wordt de draad van het verhaal vastgehouden en houden de kinderen en de spelers in de gaten wat er moet gebeuren om de hoofdpersoon van het verhaal te helpen. Na afloop kan de afbeelding opgestuurd worden als herinnering aan de voorstelling zelf. Een mooie herinnering aan een middagje theater in het Badhuis!

Papaver4kids speelt voor u:

Datum: 19 februari 2023

Tijd: 15.00 uur – 16.00 uur

Adres: Badhuis, Kwerenpad 11, 1811 DB Alkmaar

Parkeren: Schelphoekgarage – op loopafstand

Reserveren via: www.papaver4kids.nl

Kaartjes: €5,-

Ansichtkaart: €2,- + opgeven adres na voorstelling