ALKMAAR - FDS Signmakers en Alkmaar Sport tekende een samenwerkingsovereenkomst op het middenterrein van de ijsbaan van sportcomplex De Meent. De samenwerking richt zich op de Alkmaarse ijsbaan en stimuleert de schaatssport en de activiteiten op de 400-meterbaan.

Eddy Bakker, manager exploitaties van Alkmaar Sport: “Wij zijn zeer content met deze nieuwe partner. Het is mooi om te zien dat zo’n creatief en dynamisch bedrijf enerzijds hart heeft voor de oer-Hollandse schaatssport en daarnaast ook goed aansluit bij de ambities van zowel Alkmaar Sport als sportcomplex De Meent op het gebied van duurzaamheid.”

Raymond Zutt, oprichter FDS Signmakers, verzorgt samen met zijn team al ruim twintig jaar lang alle vormen van binnen- en buitenreclame, interieurstyling en decoratie. Raymond vertelt: “Om de top te kunnen beklimmen in de schaatswereld dien je te beschikken over een flink portie techniek, snelheid en kracht. En dat is precies waar FDS Signmakers zich in onderscheidt. Ons deskundige team is scherp, innovatief en altijd bereid om een stap harder te zetten. Wij zijn nuchtere Noord-Hollanders die simpelweg kwaliteit leveren. En die uit de klei getrokken mentaliteit vormt een goede match met ijsbaan De Meent. Schaatsen is tenslotte een oer-Hollandse sport.” De komende periode laten de Signmakers van FDS hun creatieve stempel achter in en rondom de ijsbaan.