EGMOND - De inschrijving voor de Family Fjoertoer, de wandelbeleving voor het hele gezin, is sinds vandaag geopend. De Family Fjoertoer is onderdeel van de Fjoertoer Egmond die op zaterdag 30 november plaatsvindt. Voor het derde jaar op rij kunnen gezinnen met elkaar een afstand van 6 km wandelen langs spectaculaire licht-, vuur- en geluidsacts. Een unieke wandelervaring voor het hele gezin.


In 2017 vierde de Fjoertoer Egmond haar lustrum. Ter gelegenheid van het eerste lustrum is de Family Fjoertoer geïntroduceerd en toegevoegd aan de Fjoertoer Egmond. De Family Fjoertoer kent één wandelafstand van 6 km. Hierbij wandelen zij voor een groot deel op de route van de Fjoertoer Egmond. Alle afstanden starten bij Hotel Zuiderduin en finishen op de hoofdstrandafgang in Egmond aan Zee.

Fjoertoer Egmond
Tijdens de Fjoertoer Egmond verandert Egmond in een waar lichtjesparadijs met op de routes tal van indrukwekkende acts. Deelnemers kunnen kiezen uit een afstand van 14, 19 (Noord of Zuid) of 26 km. Dit jaar vindt de Fjoertoer Egmond voor de zevende keer plaats. Alle voorgaande jaren was het wandelevenement vroegtijdig uitverkocht.

Inschrijven
De inschrijving voor de Family Fjoertoer is vanaf nu geopend. Deelnemers kunnen zich inschrijven t/m 18 november of wanneer de deelnemerslimiet is bereikt. Ga voor informatie naar www.fjoertoeregmond.nl.