ALKMAAR - Nu de zomervakantie juist gestart is in Alkmaar en omstreken introduceert Alkmaar Sport op haar Outdoorpark een nieuw concept; de ‘Family Picnic’. Een uniek en luxe uitje voor de hele familie. De familie neemt met goedgevulde picknickmand plaats aan de gereserveerde picknicktafel, waarbij gedurende twee uur iedereen het obstakelpark kan verkennen. Wie niet zo avontuurlijk is ingesteld geniet van het uitzicht over het park.

Outdoorpark Alkmaar is een groot en overzichtelijk, groen park wat verscholen ligt tussen de bomen achter zwembad Hoornse Vaart (Hertog Aalbrechtweg). Op het park staan heel veel vaste obstakels die je vaak als hindernis tegenkomt bij bekende mud- en obstacle runs. Daaromheen zijn heel veel teamspellen uitgezet, die je kunt spelen als je met een groep naar het park komt. Tijdens het picknicken mag iedereen op eigen initiatief het park verkennen.

Kosten en aanmelden

Vanaf € 37,50 bestelt u een picknickmand inclusief toegang tot het park voor twee volwassenen en twee kinderen. Er wordt gewerkt met twee tijdsblokken, van 13.30-15.30 en van 15.30-17.30 uur. Op de website vindt u de beschikbare dagen en kunt u reserveren: www.outdoorparkalkmaar.nl/picnic