Falco Eleanorae horeca duurzaamheid award overhandigd aan restaurant Natuurlijk

Door Redactie op Dinsdag 14 november 2017 16:47   Regionaal   restaurant, green, awardsBron: Green Leisure


Falco Eleanorae horeca duurzaamheid award overhandigd aan restaurant NatuurlijkFotografie: Green Leisure

EGMOND - Op 14 november heeft Niels Gouda, eigenaar van restaurant Natuurlijk, Egmond aan Zee de horeca duurzaamheid award Falco Eleanorae 2017 overhandigd gekregen.

Duurzaam ondernemen in de horeca

De Falco Eleanorae Award is onderdeel van de Gaia Green Awards voor horecabedrijven zie zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen. Hij wordt uitgereikt aan een horecalokatie die uitblinkt op het gebied van eerlijke en verantwoorde voeding.

Vorige winnaars

Winnaars van de vorige jaren zijn:

  • 2012: restaurant Eendracht, Rotterdam
  • 2013: OSP catering
  • 2014: Erasmus Paviljoen, Rotterdam
  • 2015: restaurant Paisan, Hilversum
  • 2016: Biologisch cafe restaurant Logica, Leiden

jury

  • Erik van Dijk (Green Key Nederland)
  • Lonneke de Kort (Bookdifferent.com)
  • Christine Absil (Good Fish Foundation)
  • Lenneke Post – Schot (Biojournaal)
  • André Brouwer (EKO keurmerk)
  • Gregor Christiaans (Olijfbedrijf)
  • Machiel van Dooren (Made Blue Foundation)

hetWerkvan

Het kunstwerk is gemaakt door een kunstenaar van ‘hetWerkvan’. Femke Riel: ‘Wij hebben als doel om onze kunstenaars met een beperking een podium te bieden. Via de samenwerking met de Gaia Green Awards, waarin onze kunstenaars de awards ontwikkelen, komen we weer een stapje dichterbij onze droom”.

Meer informatie over Gaia Green Awards en Falco Eleanorae Award:

URL: www.gaiagreenawards.nl

Facebook: www.facebook.com/gaiagreenawards