ALKMAAR - De expositie van olieverfschilderijen in verschillende stijlen grof en fijn uitgevoerd met kwast en paletmes gemaakt door Peter Swidde is nu te zien in De TelefoonCentrale, Koelmalaan 350 in Alkmaar. Hij exposeert tot en met 29 mei 2020 met zijn werken in het bedrijfsverzamelgebouw. De expositie is vrij toegankelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. De werken zijn te bezichtigen op de begane grond en de eerste verdieping.

Peter Swidde is een Nederlandse Olieverfschilder uit Alkmaar. Hij is een kunstenaar in hart en nieren, en creëert de mooiste schilderijen. De schilderijen zijn vol kleur en altijd een tikkeltje eigenwijs.

Peter schildert van kinds af aan en heeft het zichzelf aangeleerd. Met het technisch schetsen op de LTS leerde hij om alle lijnen te laten staan en niet te gummen. Helaas gooide oogklachten roet in het eten en koos hij een andere weg namelijk metselaar in de bouw. Nu na zijn pensioen is hij weer volop bezig met het maken van mooie werken!