HEERHUGOWAARD - De derde expositie van de reeks Ode aan het Landschap is vanaf zaterdag 30 juli tot en met donderdag 26 augustus te bezichtigen in Poldermuseum Het Oude Gemaal in Heerhugowaard.Deze maand exposeren een aantal Heerhugowaardse kunstenaars van Atelier HAK’79 in het museum. De enthousiaste kunstenaars presenteren werk in verschillende stijlen.


Bij HAK’79 kan men niet alleen landschappen schilderen. Er is volop ruimte voor alle onderwerpen, waaronder wekelijks werken naar levend model.
Diverse technieken zoals aquarel, acryl- en olieverf worden toegepast; daarnaast ook tekenwerk met grafietstift, potlood of pen. Deskundige begeleiding is altijd aanwezig. Informatiemateriaal over Atelier HAK’79 treft u in het museum aan. De vereniging heeft momenteel plaats voor nieuwe leden.

Het museum en de expositie zijn te bezoeken via Café De Pomp, dat geopend is van dinsdag tot en met zondag tussen 11.00 en 17.00 uur. Bij slecht weer kan het Café gesloten zijn. Bel bij twijfel 072-5125840. Op de website staat meer informatie over het museum: www.hetoudegemaalheerhugowaard.nl.
In het museum is een coronaveilige route uitgezet, zodat 1,5 meter afstand houden mogelijk is. Desinfectiemiddelen en mondkapjes zijn beschikbaar.