ALKMAAR - De expositie met een dwarsdoorsnede van foto’s van Noord-Holland gemaakt door Marcel Witte is nu te zien in De TelefoonCentrale, Koelmalaan 350 in Alkmaar. Hij exposeert tot en met 31 januari 2020 met zijn werken in het bedrijfsverzamelgebouw. De expositie is vrij toegankelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. De werken zijn te bezichtigen op de begane grond en de eerste verdieping.

Marcel Witte (1970) is een professioneel fotograaf uit Alkmaar met een passie voor landschappen, stadsfotografie en portretten.

In deze expositie is een dwarsdoorsnede te zien van zijn foto’s van Noord Holland: Van Alkmaar tot Amsterdam. En van polder tot duinlandschap.

Zijn foto’s zijn kleurrijk en vastgelegd bij het mooiste ochtend- of avondlicht. Water en reflecties zijn een terugkerend thema. Witte’s foto’s hebben altijd iets speciaals. Een verscheidenheid aan technieken wordt gebruikt om het perfecte beeld te creëren. Dat kan zijn een extreem laag standpunt zijn of een zeer lange sluitertijd.

Naast het maken van eigen werk, fotografeert de Alkmaarder ook in opdracht voor bedrijven en particulieren. Hij beschikt over een eigen studio in het centrum van Alkmaar.

Het afgelopen jaar heeft hij geëxposeerd in het Noordwest Ziekenhuis, het Kruithuisje, Galerie Kanis, tijdens de Kunst10daagse in Bergen en De Oude Keuken in Castricum.

Samen met de tekenaar Eric Coolen heeft hij een boek gepubliceerd: BEKEKEN ALKMAAR, met foto’s en tekeningen van Alkmaar.

Meer informatie: www.marcelwittefotografie.nl of www.facebook.com/MarcelWitteFotografie