Bergen:

Het tweede seizoen van het strand van Camperduin zit erop. Net als in 2015 heeft de gemeente ondernemers, bezoekers en inwoners gevraagd naar hun ervaringen met de bereikbaarheid, het parkeren, de voorzieningen en de veiligheid van het strand en de lagune.  Ook zijn de verkeersstromen van en naar het strand gemonitord.

Bijeenkomst evaluatie

Om te horen wat de resultaten zijn van het onderzoek bent u van harte welkom:

  • Datum: dinsdag 8 november 2016
  • Tijd: inloop 19.00 uur, start 19.30 uur
  • Locatie: Strandpaviljoen Struin in Camperduin

 De vragen zijn uitgezet via social media. Ook lagen er enquêteformulieren in verschillende (horeca)gelegenheden in Camperduin.

Afspraak

In 2015 werd het kustversterkingsplan Kust op Kracht afgerond, waarbij Camperduin er een nieuw uitgestrekt strand bij kreeg. Ook is toen de lagune aangelegd in opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Rijkswaterstaat en Provincie Noord-Holland. Bij de afronding van het project is de afspraak gemaakt jaarlijks een evaluatie te houden onder bezoekers, ondernemers en inwoners over het nieuwe strand.

Bankjes

Vóór het terras van  Strandpaviljoen Struin is nog ruimte voor het plaatsen van een aantal bankjes.  Aan het einde van de avond kunnen de aanwezigen hun voorkeur uitspreken voor verschillende uitvoeringen.