Heerhugowaard - Op maandagochtend 27 juli werd een 59-jarige man uit Heerhugowaard op de Middenweg mishandeld. Het slachtoffer liep tegen 06.00 uur ’s ochtends over de Middenweg. Hij kwam twee mannen tegen en zei goedemorgen tegen hen. Wat er daarna gebeurde kan het slachtoffer zich niet herinneren. Toen hij bijkwam lag hij op de grond. Hij bleek letsel aan zijn hoofd te hebben en werd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek hij ook een gescheurd jukbeen te hebben.


Van de daders is het volgende signalement bekend:


verdachte 1:
- donkere tot licht getinte huidskleur;
- leeftijd tussen 25 a 30 jaar;
- stevig en lang postuur (rond 2 meter);
- grof/breed gezicht;
- rode jas met rode capuchon;
- donkergekleurde broek


verdachte 2:
- donker getinte huidskleur;
- leeftijd tussen 25 a 30 jaar;
- stevige, bodybuildingfiguur (deze verdachte is kleiner van ve1)
- donkere kleding (zwart/donkerblauw);
- capuchon (zwart/donkerblauw);
- deze verdachte is kleiner dan andere verdachte

De verdachten zijn weggerend in de richting van de Van Eedenstraat. De verdachte met de rode jas is nog gezien maar vluchtte een steeg in bij de R. Feithstraat. Hij is niet meer aangetroffen.


Herkent u de daders aan de hand van het signalement? Of heeft u maandagochtend 27 juli iets gezien wat met deze mishandeling te maken kan hebben? Neemt u dan contact op met de politie in Heerhugowaard op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of bel met Meld Misdaad Anoniem wanneer u liever anoniem blijft op 0800-7000.