ALKMAAR - Sportregisseur Yuri van Alkmaar Sport organiseert in samenwerking met jongerenwerk LINK een eindejaarspektakel op oudejaarsdag in De Rijp. Op donderdag 31 december kunnen kinderen van 8 t/m 16 jaar in sporthal Oosterven zich uitleven op de stormbaan, met het voetbal puntendartbord en bij de boksclinic. Er wordt in twee groepen gesport, van 14.00-15.30 uur en van 15.30-17.00 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dit kan via www.alkmaarsport.nl/eindejaar.


De sportregisseur van Alkmaar Sport en jongerenwerkers van LINK slaan de handen in één om de jeugd en jongeren op oudejaarsdag nog even flink in beweging te brengen. Met een intensief en sportief programma wordt de jeugd vermaakt op de laatste dag van 2020. Dit in combinatie met lekkere oliebollen en wat te drinken, mogelijk gemaakt door het jongerenwerk en de gebiedsregisseur van Alkmaar. Deelnemers kunnen door hun deelname bovendien punten sparen bij LINK, en zo kans maken op een Nintendo Switch Lite. LINK organiseert in het kader van deze actie ook andere activiteiten waar de punten verzameld kunnen worden.

Aanmelden is noodzakelijk omdat maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn, dit kan (gratis) via www.alkmaarsport.nl/eindejaar.

Vanwege de geldende coronamaatregelen is publiek niet welkom in de sporthal.