BERGEN - Het centrum van Bergen is op deze avond klaar om de vele shopping-liefhebbers een warm welkom te heten. De bezoekers worden de hele avond verwend met diverse acties.

Van massage’s tot aan workshops fotografie. Maar liefst 60 ondernemers staan klaar om iedere bezoeker een onvergetelijke avond te bezorgen. Diverse restaurants verzorgen een speciaal Shopping-menu en er is een gezellige Afterparty met live muziek vanaf 23.00 uur bij Wonder’s op de Breelaan.

En deze bedrijven doen mee:
BANKETBAKKERIJ-CHOCOLATERIE ROOS-BAR EN BOOTS-BEKO INTERIEURS-BELLO-BERGEN COSMETICS-BERGERAC-BLOEMEN VAN NUIJENS-BOEKHANDEL THOMAS-BRECHTJE OLSTHORN INTERIORS-BIJ MEREL-CAMELOT-COASTLINE-D’ALLERLEUKSTE-ESPRIT-EVA NAILS-FELUCHE-FERNANDEL MENSWEAR-FIND ME LATER-DE FINSE WINKEL-FLORIAN-GONZALEZ COFFEE-HEMA-HOMESTORE BERGEN-HUIS VAN BERGEN-HUNKEMÖLLER-IJSSALON PINOCCIO-J&S BLONDT-JOBLIN-JP SKINCARE-KIDZS-KLAAS JAN STAMMIS EDELSMID JUWELIER-LANCELOT 4KIDS-L’ ETOILE-LUPSKE-MARCCAIN-MARSKRAMER-MIJN SMAAK LIFESTYLE-MODEKANTOOR-NR78-OPTIE1-PATRICIA BRUYNSE-PT POST-REGENBOOG-RITUALS-SHOEBOX BERGEN-SHOEBY-SIRATAL MODE-SISSY BOY-SMODZY-STADSPAVILJOEN NOORD-STIJL-STIJL SISTER & TREND-SUMMUM WOMAN-‘T SCHAAP OVER DE DAM EN TERUG-TALLY HO-TATTOO EN PIERCING – OP HET LIFE GESCHREVEN-THE OBSESSION OF ART-TOETI NOEMI-VERGEET MIJ NIET-ZONVAART REIZEN.