ALKMAAR - Hoes Tailors is al sinds 1946 een begrip in Alkmaar en omstreken. Met een rijke geschiedenis: achter Hoes Tailors gaat ruim 70 jaar ervaring schuil.


Hoes Kleermakers werd in 1946 opgericht door Ab Hoes en na zoon Willem kwam ook kleinzoon Leon in de fraaie winkel te staan. Dat dit eervolle beroep in het bloed zit van iedere Hoes is wel duidelijk, aangezien Leon maar liefst de vijfde generatie is die voor het vak kiest.

Hoes Tailors biedt maatkleding voor de man, van een mooie pantalon en overhemd op maat, tot een compleet maatpak. Ook in trouwpakken is Hoes Tailors dé specialist van de regio.

Ab Hoes Black Label
Vanuit hun liefde voor het vak ontwikkelden Leon en Willem dit jaar een zeer bijzonder, nieuw label, genaamd Ab Hoes Black Label - full canvas maatpakken. Een bijzonder kledingstuk voor de liefhebber, van superieure kwaliteit en met aandacht voor de ambacht.

Deze pakken bevatten een full canvas constructie van Italiaans paardenhaar en worden met de hand gemaakt van de allerfijnste stoffen. Ongeëvenaard comfort, tot in perfectie gedetailleerd en vervaardigd zoals Leon’s opa Ab Hoes ze maakte. Vanaf oktober 2019 kunnen deze exclusieve maatpakken in de winkel aan de Geesterweg in Alkmaar aangemeten worden.

Bezoek de website voor meer informatie: www.hoestailors.nl en/of volg @hoestailors.