STOMPETOREN - Naast het voormalig gemeentehuis van de Schermer ligt aan de Noordervaart het landgoed "de Wittenburg", waar momenteel hard wordt gewerkt aan de realisatie van 24 luxe zorgappartementen.


Daarnaast staat tussen het groen mijn huis en kantoor. Mijn gezellige kantoor is gevestigd in een aparte ruimte van mijn woning. Parkeren is geen probleem en het is absoluut geen straf om vanuit mijn inpandig te bereiken kantoor mijn klanten te mogen bedienen. Jaren geleden is de kunstkoe opgedoken en heeft diverse metamorfoses moeten ondergaan. De laatste jaren echter meer op zijn "Mondriaans". Menig voorbijganger, die gebruik maakt van de drukke Noordervaart, heeft ongetwijfeld de kunstkoe, bewust of onbewust, wel eens opgemerkt. Daarom kennen veel mensen "het huis met de koe".

Ik ben een echte kaaskop, geboren en getogen in Alkmaar en ken de stad en de regio op mijn duimpje. Ik hou van mijn stad om zijn historie en de fantastische ligging. Aan de ene kant de kust en aan de andere kant de weidsheid van het mooie poldergebied. Ik woon zelf al jaren in de Schermer, op fietsafstand van Alkmaar, en probeer zoveel mogelijk van twee walletjes te eten. Alkmaar is een stad met veel evenementen maar ook de dorpjes erom heen hebben zo hun festiviteiten. Ik vind het heerlijk om als het even kan bij die evenementen te zijn. Ik kan mij evenwel thuis prima vermaken met “rommelen” om het huis. Een andere passie van mij is sport in het algemeen maar met name “mooi” voetbal in het bijzonder. Als het even kan probeer ik dan ook de wedstrijden van AZ te volgen. Een prettige bijkomstigheid van al die uitstapjes is een zeer uitgebreid netwerk van vrienden en kennissen. Dat kan zo nu en dan best veel voordelen bieden. Als je begrijp wat ik bedoel.

Bent u in de buurt en heeft u nog vragen? kom dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprek en een kopje koffie.