ALKMAAR - Even totaal iets anders doen dan normaal? Nieuwe mensen leren kennen? Werkervaring opdoen? Genieten van kunst & cultuur?

Ben jij die enthousiaste barkeeper, actieve artiestenbegeleider, creatieve bouwer die we zoeken? Heb jij zin om mee te helpen bij Podium onder de Boom Festival of Alkmaars Eigenste Festival? Kom vrijdag langs!

Het is een bijzondere ervaring om samen een mooi festival neerzetten, mensen te leren kennen die net als jij graag meehelpen, een verrassende achter-de-schermen-ervaring te hebben en veel blije gezichten te zien. Bij ons is iedereen welkom, als je er maar zin in hebt! Wij maken korte diensten zodat jij zelf ook kunt genieten en doen ons uiterste best om jouw (vrijwilligers) werk zo leuk mogelijk te maken!

Wordt onderdeel van onze bouwploeg, barteam, artiestenverzorgers, decoteam!

Stichting BinnensteBuiten zet zich in om Kunst en Cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek en artiesten te ondersteunen. Twee van haar projecten zijn:
Podium onder de Boomfestival, is een semi (akoestisch) festival met een mix van Lokale en landelijke artiesten, muziek, dans, theater. De artiesten hebben een boom als decorstuk en het gras als podium. De puurheid van de setting maken de optredens intiem en speciaal. Alkmaar Eigenste Festival is een festival bomvol (honderd artiesten) Alkmaarse acts. . Een ontmoetingsplek voor muzikanten en publiek, een graadmeter voor de scene in ons mooie stad.

Kom vrijdag 22 maart een borrel met ons drinken, dan maken wij kennis met elkaar! Als jij al vrijwilliger, partner, sponsor bent, dan zien we jou ook graag.
info: Jacqueline: info@chaosproducties.nl

Vrijdag 22 maart - 20.00u - Ten Westen (Gasfabriek), Helderseweg 28