ALKMAAR - Krijg een GRATIS cadeaubon van één van onze ECHT partners bij een gratis en vrijblijvend verkoopgesprek met ECHT Makelaars & Taxateurs!

Een ludieke actie van ECHT Makelaars & Taxateurs, dé nieuwste NVM makelaar in de regio groot Alkmaar. Wie vanaf september 2020 een vrijblijvend verkoopgesprek inplant krijgt een GRATIS cadeaubon te besteden bij een lokale ondernemer, zoals Anne & Max, Spar Korte Vondelstraat, Rob(in) Mens Kappers, Infinite Skin Care, Body & Relax by suus of GMA Sports .

Bij Anne & Max kun je bijvoorbeeld genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt voor twee. Ga je liever voor een frisse look? Dan kun je bij Rob(in) Mens terecht voor een nieuwe coupe. Of kom helemaal tot rust met een massage bij Body & Relax of een heerlijke facial bij Infinite Skin Care. Bij de Spar aan de Vondelstraat kun je voor € 30,- boodschappen halen en die eventuele extra kilo’s train je er gewoon weer af met Bootcamp lessen bij GMA Sports in het mooie Geestmerambacht.

Samenwerking ECHT partners

Laurens Slikker en Sven van der Klein, de eigenaren van ECHT Makelaars & Taxateurs, zijn van mening dat je ondernemen niet alleen doet. De samenwerking met lokale ondernemers in Alkmaar is bedacht om klanten aan hunzelf te binden maar ook om deze kennis te laten maken met de mooie diensten en producten van lokale ondernemers. Een win-win dus!

Niet te koop?

U heeft vast de ludieke verkoopborden in Alkmaar wel zien hangen: ze hangen op huizen die niet te koop zijn, maar zetten u wel aan het denken… ECHT Makelaars & Taxateurs biedt de verkoper en/of koper van een woning een full-service dienstverlening aan waarbij alles van begin tot eind goed wordt geregeld.

Heb je verkoopplannen en ontvang je graag een van onze cadeaubonnen? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvende afspraak! 072-202 131 20 |

info@echtmakelaar.nl