ALKMAAR - Vanaf maandag 28 november starten in Wijkcentrum Overdie wekelijkse lessen EasyYoga. De maatschappelijk regisseur van Stichting Sport-Z organiseert deze activiteit in samenwerking met VROUWenKRACHT, RCO de Hoofdzaak en Beschermd Wonen Alkmaar. De gratis les vindt plaats van 11.45-12.30 uur, aanmelden kan bij Annieke Kaptein via a.kaptein@sport-z.org of 06-43582291.


EasyYoga is goed voor je lichaam en kan ook rust geven in je hoofd. Om mee te doen hoef je niet lenig, zen of heel sterk te zijn. Op een rustige manier mag jij ontdekken wat beweging voor jou doet. De docent houdt in de gaten of iedereen mee kan doen op zijn of haar eigen niveau. Zo haal jij voldoende uitdaging uit de les, kan je met plezier bewegen en ontmoet je anderen.

Er zijn nog plekken vrij, dus aanmelden is mogelijk en ook tijdens het seizoen kan je nog instromen bij de lessen. De lessen vinden plaats in Wijkcentrum Overdie aan de Van Maerlantstraat 8-10. In de schoolvakanties is er geen les. Kijk voor meer informatie op www.sport-z.org/easyyoga.