ALKMAAR - Op zoek naar een (nieuwe) e-bike? Op vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart organiseert Schilder Tweewielers in samenwerking met Sport Vitaal, een E-bike Test Event in Sportpaleis Alkmaar (Terborchlaan 200). Voor iedereen die overweegt een e-bike aan te schaffen of zijn of haar e-bike wil vernieuwen, presenteert Schilder Tweewielers zich op vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart in het Sportpaleis . Voor degene die zich nog oriën­teert op de aanschaf van een e-bike biedt deze middag de ideale gele­genheid om verschillende modellen met elkaar te vergelijken en advies te vragen. Toegang tot het evenement is gratis.

Op vrijdag 29 maart 13.00-21.00 uur en zaterdag van 9.30-16.30 uur en zaterdag 30 maart kunt u de nieuwste modellen bekijken én uitproberen. Er zijn veel merken vertegenwoordigd en ook de verschillende hulpmiddelen en accessoires zijn te bekijken en testen. De medewerkers van Schilder Tweewielers voorzien de bezoekers van advies op maat. Toegang tot het evenement is gratis. Als je je van te voren aanmeldt maak je kans op € 500,- shoptegoed, laat je gegevens achter op schildertweewielers.nl/testevent. Je kunt ook gewoon langskomen, voor de eerste bezoekers is er een leuke goodiebag beschikbaar.

Doortrappen
Ook oudere mensen blijven steeds langer actief op de fiets. Dit is echter niet zonder risico’s en jaarlijks belanden er flink wat fietsers met verwondingen bij de eerste hulp posten. Doortrappen is een veilig fietsen programma voor de oudere doelgroep. Met een paar simpele maatregelen blijf je doen wat je altijd doet en trap je zeker, veilig en plezierig door. Het programma wordt mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland.
Dit event is ontstaan uit een samenwerking tussen verschillende partijen, waaronder de Provincie Noord Holland, Doortrappen, Schilder Tweewielers, Alkmaar Sport en Holland Sport. Meer informatie treft u kunt u opvragen bij Sport Vitaal, via sportvitaal@alkmaarsport.nl of 06-28510517.