ALKMAAR - JCI de Waag organiseert een lachwekkend diner, “Food & Fun(d)raiser”, in restaurant Het Gulden Vlies te Alkmaar. Geniet van een heerlijk 3-gangendiner, een cabaretprogramma van Arie Vuyk en maak ook nog eens kans op leuke prijzen bij de loterij! En met dit alles steunt u de realisatie van een speelvoorziening voor mindervalide kinderen in Alkmaar.


Avondvullend programma
Food & Fun(d)raiser is een avondvullend programma. Na ontvangst bij het Gulden Vlies wordt je ontvangen met een welkomstdrankje, waarna u naar uw dinertafel wordt begeleid. Het 3 gangen diner is met zorg samengesteld door Het Gulden Vlies.

Na het diner verzorg Cabaretier Arie Vuyk zijn Oudejaarsconference. De avond wordt afgesloten met een loterij. Hoewel iedereen in de gelegenheid wordt gesteld om loten te kopen en kans te maken op fantastische prijzen, maakt men met het nummer van de e-ticket ook al kans op een prijs!

Kaartenverkoop en meer informatie is te vinden op www.food-and-fun.nl.

JCI de Waag
JCI de Waag is een groep jonge, enthousiaste en ondernemende mensen uit de regio Alkmaar en Egmond. Ook een hele diverse groep. Iedereen werkt in zijn eigen vakgebied en heeft zijn eigen talenten. Eén ding hebben we gemeen…wij voelen ons betrokken bij onze omgeving. Wij willen de maatschappij een ‘stukje mooier maken’ en ons steentje bijdragen aan Alkmaar e.o. Dit doen we door het organiseren van activiteiten, zoals deze Food & Fun(d)raiser. Daarnaast draait het bij ons om (zakelijk) netwerken, persoonlijke ontwikkeling en vooral gezelligheid. Deze combinatie is de kracht van JCI! Op www.JCIdeWaag.nl leest u meer over wie wij zijn en wat we doen.

Inzet voor het goede doel
Met deze activiteit zet JCI de Waag zich in voor het realiseren van een speelvoorziening, welke toegankelijk voor mindervalide kinderen in Alkmaar. “Wij vinden het belangrijk dat ieder kind de mogelijkheid heeft om gebruik te kunnen maken van (buiten)speelfaciliteiten, samen met hun leeftijdsgenootjes”, aldus Kevin KorthagenHet is niet in een week gerealiseerd. Maar met het organiseren van dit avondvullende, smakelijke en komische programma, komen we wel een stap dichterbij. Want de opbrengsten van deze activiteit komen ten goede van dit doel.