ALKMAAR - Tussen 13 en 19 september aanstaande organiseert Kop-Zorg, in samenwerking met de Summer Games, het Ringers Volleybaltoernooi. De Summer Games is een initiatief van Sociaal Werk Nederland, Johan Cruijff Foundation en de Krajicek Foundation. Het toernooi is een vriendschappelijk toernooi georganiseerd voor zorgpartijen én wijkteams uit Alkmaar. Het toernooi vindt plaats op een unieke locatie midden in de stad. Bij het Ringers Kwartier, wordt een prachtig volleybalveld aangelegd. Een week spelplezier, gezelligheid en natuurlijk een prachtige strijd om de titel. Het veld is van zand zoals bij het beachvolleybal. De poulewedstrijden vinden van maandag tot en met vrijdag in de avond plaats. In het weekend is het vervolg tot en met de finale.

Hoe kun je inschrijven?
Je kunt je als team, minimaal 6 personen tussen 15 en 27 jaar oud, uit dezelfde wijk of straat, inschrijven. Naast de ‘wijkteams’ wordt ook een apart toernooi gehouden voor alle zorgpartijen uit de regio Alkmaar. Dus werk je met jongeren uit deze leeftijdscategorie, kom met ze in actie en schrijf je in.

Hoe schrijf je je team in?
Wil je inschrijven? Stuur dan een mail naar actief@kop-zorg.nl Wil je meer informatie? Neem dan contact op door een mail naar hetzelfde adres te sturen.