ALKMAAR - Schrijver Cor van Vuren en tekenaar kees Oosterbaan komen met hun nieuwste kinderboek Doe voorzichtig, Bram Beer naar de bibliotheek. Kinderen van 3 t/m 7 jaar kunnen kennismaken met de lieve, wat domme Bram Beer die allerlei avonturen beleeft, Cor leest voor en Kees tekent daarbij. Cor en Kees zijn op zondag 29 maart in de bibliotheek in Alkmaar centrum en op zaterdag 25 april in de bibliotheek in De Mare.

Het boek is door kinderen heel enthousiast ontvangen. Kees Oosterbaan (1945) is al tientallen jaren tekenaar. Het tekenen maakt deel uit van zijn dagelijks leven. Cor van Vuren (1949) schreef eerst voornamelijk poëzie maar is later overgegaan op het schrijven van kinderboeken. Al jaren geleden waren Kees en Cor van plan om te gaan samenwerken. Het kwam er pas nu van.

Waar en wanneer
Kom je ook kijken en luisteren? Dat kan op zondag 29 maar om 14.30 uur in de bibliotheek in Alkmaar centrum (Gasthuisstraat 2) én op zaterdag 25 april, ook om 14.30 uur, in de bibliotheek in De Mare (Laan van Straatsburg 2). De toegang is gratis.