ALKMAAR - In sommige bomen zitten deuren. En als je die open doet, kan er van alles gebeuren…
Wat zit er achter de deur? En welk verhaal komt er dan? Wij weten het nog niet, maar dat gaan we samen ontdekken.

Al vele jaren speelt de Kidsgroep van improvisatietheatervereniging Papaver voorstellingen voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Na een lange periode zijn ze heel blij dat de eerste voorstelling binnenkort weer gespeeld mag worden.

In de voorstelling “Deurtje dicht en deurtje open” worden verhalen gespeeld die ter plekke ontstaan. Het is altijd een verassing wat een kind achter één van de deurtjes ziet, en welk verhaal er dan ontstaat. In deze improvisatietheatervoorstelling wordt gespeeld voor en met de kinderen. Want de hulp van de kinderen is nodig…. Wie zou anders de driekoppige hond durven aaien, of hoe kan al dat speelgoed op tijd gemaakt worden in de speelgoedmachine? Voor vaders, moeders, opa’s en oma’s valt er dan ook veel te genieten in deze voorstelling waar kinderen een ster mogen zijn.

Er wordt op zondag 17 oktober gespeeld in Het Badhuis, Kwerenpad 11, 1811 BB in Alkmaar. De voorstelling duurt van 15.00 tot 16.00 uur en kaartjes kosten € 5.00. Er is parkeergelegenheid op vijf minuten loopafstand in de parkeergarage “Schelphoek”.

In verband met het beperkte aantal plaatsen kunt u kaartjes reserveren. Kijk hiervoor op www.papaverimpro.nl/reserveer