ALKMAAR - Op Goede Vrijdag zendt TAQA Theater De Vest in de serie ‘De Vest Sessies’ een gratis stream uit met een optreden van zangeres Izaline Calister en pianist en theatermaker Thijs Borsten. In het innemende programma ‘Het eiland van mijn vader’ nemen Izaline en Thijs het publiek mee op reis naar Curaçao. De livestreams zijn gratis te bekijken via de website www.taqatheaterdevest.nl en via Youtube.

Innemend en swingend
Zangeres Izaline Calister is afkomstig van Curaçao. Ze is daar zeer geliefd. In de voorstelling Het eiland van mijn vader zingt en vertelt ze over Curaçao, haar vader en daarmee ook over zichzelf. Componist, pianist en theatermaker Thijs Borsten reisde met haar naar Curaçao. De vader van Izaline reed hen rond over het eiland.

Meer informatie
De gratis online concertreeks De Vest Sessies bestaat uit maar liefst 10 concerten en wordt uitgezonden vanuit de Kleine Zaal van TAQA Theater De Vest. De optredens zijn steeds tijdelijk te zien via de website www.taqatheaterdevest.nl en via youtube. Om op de hoogte te blijven van het programma kan men zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Houd ook facebook.com/theaterdevest.nl in de gaten voor het laatste nieuws! De streams zijn gratis, maar wie toch een donatie wil doen om de streams mogeljk te blijven maken kan doneren via een speciale donatieknop op de website.