ALKMAAR – Vandaag is de nieuwe Albert Heijn in Overstad, in winkelcentrum Ringers, opengegaan. De supermarkt heeft, als eerste Albert Heijn in Alkmaar, het allernieuwste concept. Je vindt er heel veel verse producten en met negen zelfscankassa’s gaat het afrekenen snel en gemakkelijk. Albert Heijn Overstad heeft ook een speciaal assortiment voor onderweg zoals broodjes en smoothies - alles om zo mee te nemen.

Het team van supermarktmanager Alec de Groot bestaat uit 65 medewerkers. De dagelijkse leiding is in handen van winkelcoördinator Bas de Lange. Hij knipte het lintje door en opende zo officieel de nieuwe winkel. “We hebben al meteen met veel klanten kennisgemaakt. Ze zijn blij dat er in het winkelcentrum weer een Albert Heijn zit”, aldus Bas de Lange.

Veel vers
De nieuwe Albert Heijn is ruim van opzet en heeft brede winkelpaden. Op het grote versplein hebben klanten een enorme keuze, van bietjes en paksoi tot de lekkerste vega(n) producten en maaltijden. Ook is er dagelijks vers aangeleverde sushi. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas en tapas. De bakkerij biedt verschillende soorten brood, lekkere taarten, gebakjes en chocolade.

Voor onderweg
Iedereen die onderweg is of tijdens werk of studie tussendoor even wat wil halen kan uitstekend terecht bij Albert Heijn Overstad. In de hal van de supermarkt vind je een speciaal assortiment to go met keuze uit broodjes, fruit, snacks en sapjes. Voor deze producten hoeven klanten de winkel niet in. Het afrekenen gaat bij een aparte zelfscankassa. De supermarkt heeft elektronische schapkaartjes en beschikt over negen zelfscankassa’s. Parkeren kan, behalve in de garage, ook op het terrein naast de winkel. Bas de Lange: “Daar staan klanten van Albert Heijn het eerste uur gratis.”

Albert Heijn aan de Kwakelkade 10E in Alkmaar is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur, op zondag van 10:00 uur tot 20:00 uur.