HEERHUGOWAARD - Naast de fysieke 2D en 3D reclame-uitingen levert dit signbedrijf ook oplossingen met beeldschermcommunicatie.

Uit onderzoek blijkt dat digital signage 4 keer vaker gezien wordt dan een statische reclame. 70% van voorbijgangers in een winkelstraat herinnert zich een digitaal scherm te hebben gezien en meer dan de helft weet nog precies wat ze gezien hebben.

Er is een passende oplossing voor elke branche. Product uitverkocht? Of wil je juist een bepaald product onder de aandacht brengen? Real time je reclame-uitingen of boodschap aanpassen en zo vaak als je wilt. Of je nu 1 vestiging hebt of wereldwijd duizenden filialen. Met software in de Cloud beheer je al je schermen gemakkelijk.

Met de slimme apps ku n je elke digital signage campagne interactiever maken. Met deze apps maak je een campagne helemaal op maat en gebruik je precies wat jij nodig hebt. Toon OV-informatie, het weerbericht, het laatste nieuws of gebruik QR-codes. Verder is de software ook met andere systemen te koppelen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Naast de software wordt ook de hardware geleverd. Van de standaard schermen, Iphone zuilen en tabletformaat schermen tot people-counter en handdesinfectiezuilen met digitaal beeldscherm.

De handdesinfectiezuil is momenteel zeer actueel. De dispenser met digital signage scherm kan winkels en andere openbare gelegenheden helpen bij het naleven van betere hygiënestandaarden. Zeker nu, om verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen, maar ook in de toekomst is deze oplossing een zeer waardevolle tool voor organisaties.

Digital signage is voor iedereen. Of je nu enkel een foto of filmpje wilt publiceren of interactiviteit wilt toevoegen. De Jong Reclame past de software aan op jouw behoefte. Wat je zelf kan doe je zelf, voor het overige staat Team de Jong Reclame voor je klaar.

Zelf de software uitproberen? Vraag een demo account aan via www.reclame-dejong.nl/contact