ALKMAAR - Op maandag 14 maart opende De Hypotheekshop Alkmaar Noord haar deuren. Hypotheekadviseurs Dirk Hoogeterp en Anouk Verschoor zijn hier erg trots op. Naast de vestigingen in Alkmaar Centrum en Heiloo, is dit de derde vestiging van Dirk Hoogeterp. Het werd tijd om ook een vestiging te openen in het drukbezochte en bruisende winkelcentrum de Mare in Alkmaar Noord. Dirk Hoogeterp en Anouk Verschoor hopen mensen hier te kunnen helpen met het verwezenlijken van hun woondromen, net zoals dat zij doen in Alkmaar Centrum en Heiloo.

Passend advies

De Hypotheekshop Alkmaar Noord heeft het antwoord op veel financiële vragen en helpt klanten bij het afsluiten van een hypotheek. Om tot een goed en passend advies te kunnen komen, wordt er niet alleen gekeken naar de financiële situatie van de klant, maar ook naar zijn of haar persoonlijke wensen en behoeften. Voor De Hypotheekshop Alkmaar Noord staat de klant altijd op de eerste plek en hebben zij als grootste doel om al hun woondromen uit te laten komen. Of het nu gaat om het financieren van een eerste huis, het oversluiten van een woning, verduurzaming of andere woongerelateerde onderwerpen: bij De Hypotheekshop Alkmaar Noord staan Anouk Verschoor en Dirk Hoogeterp voor je klaar.

Over De Hypotheekshop

De Hypotheekshop staat sinds 1991 (potentiële) huizenkopers en -bezitters bij met onafhankelijk advies. We zijn onderdeel van het grootste financieel adviseursnetwerk van Nederland (ruim 250 vestigingen), met een totaal hypotheekvolume van ruim 8 miljard euro per jaar. De Hypotheekshop is (mede)initiatiefnemer van de Arbeidsmarktscan (winnaar Gouden Lotus 2020 voor Innovatieve dienstverlening aan de consument), de opleiding Adviseur Duurzaam Wonen, hypotheekverstrekking o.b.v. brondata, het Platform Woonstarters, de Week van de Starter (startenopdewoningmarkt.nl) en het Platform Hypotheken vanuit het ministerie van BZK. De Hypotheekshop werkt samen met de TU Delft voor de Monitor Koopwoningmarkt.