ALKMAAR - Traditiegetrouw steken de mannen zich in het nieuw ter voorbereiding op het event, zo ook dit jaar. En die outfit wordt met veel zorg samengesteld door Hoes Tailors. Met stip op nummer één stond de wens voor een duurzame outfit. “We willen niet jaarlijks nieuwe outfits die we slechts een paar keer kunnen dragen, we willen echt een toevoeging aan onze garderobe die ook tijdens verschillende gelegenheden gedragen kan worden, en dat is gelukt! Samen met de kleding van vorig jaar kunnen de mannen meer dan 8 outfits samen stellen!”

Over de juniorkamer

De juniorkamer is een groep van jonge ondernemers tot 40 jaar die jaarlijks verschillende evenementen organiseren met maar één doel: geld inzamelen voor goede doelen die het welzijn van (kwetsbare) kinderen ondersteunen. Het onder de Alkmaarders meest bekende voorbeeld van zo’n evenement is RSM Alkmaar Culinair Plaza.

RSM Alkmaar Culinair Plaza (in de volksmond Culinair) draait om lekker eten en drinken. Restaurants uit de omgeving kunnen zichzelf presenteren aan het publiek, dit is voor de horecaondernemers dé manier om hun restaurant onder de aandacht te brengen bij het publiek en de opbrengsten van het weekend gaan naar de goede doelen, win-win dus!

In het 30(!) jarige bestaan is er al ruim € 1.000.000 uitgekeerd! Dit fantastische bedrag wordt mede mogelijk gemaakt door vele trouwe sponsoren. Wil je ook iets bijdragen? Dan is jouw bezoek aan Culinair Plaza al een goede eerste stap in het steunen van de goede doelen. Je aanwezigheid wordt naast de gezelligheid zeer gewaardeerd!