ALKMAAR - Het is zover: de Grote Kerk opent voor het eerst haar deuren voor een magisch evenement: Het Kersthuis. Van 23 december tot en met 3 januari zal de prachtige kerk het decor vormen voor een onvergetelijke kerstbeleving voor jong en oud.

Wandel door het Kerstbomenbos, waag een dansje in de 'Stille Nacht Silent Disco' en ga midden in de kerk de strijd aan op de unieke Curlingbaan. Shop de mooiste kerstcadeaus op de kerstmarkt en sluit af met warme chocolademelk en wafels in het Knusse Kerstcafé.

Initiatiefnemers Mirella Doss en Lotte van der Eng vinden dat Alkmaar al jaren een groots kerstevenement verdient waar iedereen zich welkom voelt. "De Grote Kerk is zo'n toffe, magische locatie: daar moesten we als Alkmaarders iets mee doen! Het is fantastisch dat we met Het Kersthuis een plek van samenzijn creëren waar heel Alkmaar kerst kan vieren. Het wordt te gek!" aldus Mirella Doss.

Vier je kerst- of nieuwjaarsborrel in Het Kersthuis


Het is ook mogelijk om je kerst- of nieuwjaarsborrel in het Kersthuis te vieren. Een bijzondere setting om het jaar feestelijk af te sluiten met collega's. De zakelijke evenementen zijn mogelijk van 7 december t/m 3 januari.

Praktische informatie

Het Kersthuis is geopend van 23 december t/m 3 januari van 10:00 tot 17:00 uur. Tickets zijn €7,50 per persoon (exclusief €1,50 transactiekosten, €8,50 aan de kassa en kinderen tot 2 jaar gratis). Meer informatie en tickets via www.hetkersthuisalkmaar.nl.