ALKMAAR -Vanaf 11 november is de De Grote Brievenbus weer te vinden in Alkmaar, pal voor de Grote Kerk die een week erna wordt omgetoverd tot Het Grote Pietenhuis. Via De Grote Brievenbus kunnen alle kinderen hun verlanglijstjes, kleurplaten of andere wensen op de bus doen voor de Sint en pieten uit Het Grote Pietenhuis.

In Het Grote Pietenhuis (geopend vanaf 19 november) werken pieten keihard om Pakjesavond voor elkaar te krijgen: de Grote Kluis van Sinterklaas zit namelijk op slot! En wat is Pakjesavond zonder speelgoed? De pieten hebben dus alle hulp nodig om de kluis te kraken. Kinderen kunnen speuren naar de Geheimen van Sinterklaas, klimmen en klauteren over daken, de hindernisbaan trotseren en cadeautjes mikken in de juiste schoorsteen. Even op adem komen met heerlijke warme chocolademelk met slagroom, een dansje doen met de Discopiet en vergeet het bezoek aan Sinterklaas niet!

Dus alle kinderen uit Alkmaar en omstreken zijn weer welkom om hun verlanglijstje, mooiste tekening of hun beste tip om de kluis te kraken, naar de grootste brievenbus van de stad te brengen.

Het Grote Pietenhuis is een samenwerking tussen DOSS Event Support en TAQA Theater de Vest