ALKMAAR - Glenn Rietveld van Rietveld Financiële Planning & Advies verzorgt donderdag 14 november in de bibliotheek in Alkmaar een presentatie over de financiële gevolgen van een overlijden. Glenn legt uit wat je nu al zou kunnen doen, en hoe je om kunt gaan met erfbelasting, testamenten enzovoort. De presentatie start om 10.00 uur.


Reserveren wordt op prijs gesteld. Dat kan op www.bibliotheekkennmerwaard.nl via de agenda of bij de klantenservice in één van onze vestigingen. Nu alvast meer weten? Neem een kijkje op www.rfpa.nl.

Leven, zorg en afscheid
Elke tweede donderdag van de maand is er in de Bibliotheek in Alkmaar Centrum (Gasthuistraat 2) een presentatie over een thema dat te maken heeft met Leven, Zorg en Afscheid. Ondernemers uit verschillende disciplines geven door het jaar heen presentaties over bijvoorbeeld opruimen, levenstestament, kunst van het loslaten, verhuizen naar een passende woning, kinesiologie, afscheid nemen, Saar aan huis, levensafronding en ouderensupport. Deelname is gratis. Er kunnen steeds maximaal 30 personen deelnemen.