ALKMAAR - Hou je van muziek? Kom dan met ons het schooljaar uitblazen! Op zaterdagmiddag 9 juli 2022 kun je bij onze muziekvereniging de hele middag muziek komen maken. Speel je blokfluit, trompet, iets anders of juist (nog) helemaal geen instrument? Maakt helemaal niets uit! Iedereen kan gezellig meedoen!
De middag is volledig gratis en wij zorgen voor limonade en iets lekkers.


Muziek maken is leuk
Samen muziek maken is gezellig en geeft enorme voldoening. Uit onderzoek blijkt dat muziek maken goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Muziek maken in groepsverband stimuleert de onderlinge samenwerking en communicatievaardigheden. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heel leuk! Veel kinderen komen niet in aanraking met het maken van muziek en krijgen nooit de kans om een muziekinstrument uit te proberen. Dat vinden wij als muziekvereniging jammer en daar hebben wij nu een mooie oplossing voor gevonden. Een aantal keren per jaar organiseren we op een zaterdagmiddag een kennismakingsmiddag voor muziek.

Voor wie: Kinderen van Groep 3 t/m groep 8 Wanneer: Zaterdag 9 juli 2022 Hoe laat: Van 14.00 uur tot 16.00 uur met aansluitend een klein optreden Kosten: Gratis! Waar: Olympiagebouw, Olympiaweg 17 te Alkmaar
Inschrijven kan via: www.sdg-alkmaar.nl/blaas-je-rot