ALKMAAR - De creativiteit mag weer stromen in 2021 want de liefhebbers van tekenen en schilderen mogen binnenkort weer naar hartenlust aan de slag in de ateliers van Artiance.

Zodra het weer mogelijk is staat de dinsdagavond groep achter de ezel van 19:30 tot 22:00. En op de woensdagochtend pakken we dan de kwasten weer op van 10:00 tot 12:30.

In 14 lessen schilder jij je een weg richting een eigen meesterwerk. We zullen voornamelijk werken naar aanleiding en inspiratie van de hedendaagse meesters. Ook zal er ruimte zijn voor experiment tijdens het schilderen, zodat je eigen schilderstijl verder kunt ontwikkelen. En leren we een aantal technische kneepjes rondom de opbouw van een schilderij in acrylverf. We werken in groepen van gemengde niveaus, waarbij het kijken en bespreken van onze voortgang een onderdeel van elke les is.

De beeldend docente Rosina Loocks;
Het is erg inspirerend en verassend om te zien wat cursisten schilderen, de resultaten zijn divers en vaak persoonlijk. Wat ik belangrijk vind; is om de cursisten zelf de waarde van hun eigen beeldend werk in te laten zien. Vanuit daar ze dan aan te moedigen om zich verder te ontwikkelen. Ook hou ik er wel van om een beetje uit te dagen. Dit doe ik met verschillende technische opdrachten en inspiratie lessen. Iedereen die zin heeft om te tekenen en te schilderen is van harte welkom zich aan te sluiten. Stuur een mail naar rosinaloocks@hotmail.com om je aan te melden. Kijk op de website www.artiance.nl voor meer informatie en aanbod.