ALKMAAR - Deze voorjaarsvakantie heeft Artiance iedere dag een creatieve uitdaging voor je. We starten op 19 februari met posten en gaan door tot en met 28 februari. Het mooie is dat dat je alle filmpjes met opdrachten kunt bekijken en doen wanneer het jou uitkomt.

Elke dag om 13.00 krijg je via Facebook een opdracht online: #Thuis met Artiance! De creatieve opdrachten kun je alleen doen of samen met je familie. Superleuk om in de vakantie bezig te zijn met muziek, theater, dans, beeldende kunst en fotografie.
In 2020, tijdens de eerste lockdown, is #ThuisMetArtiance ontstaan. Destijds werden er ruim 40 korte video workshops door docenten van Artiance gemaakt. Andere Centra voor de Kunsten raakten geïnspireerd en samen werd de website 24Creatief.nl ontwikkeld. Op deze website zijn inmiddels veel creatieve uitdagingen te vinden! Neem eens een kijkje en blijf creatief bezig.

De nieuwe filmpjes met opdrachten staan ook in het nieuwsoverzicht op de website van Artiance en worden geplaatst op de website 24Creatief.nl

facebook.com/artiance
www.artiance.nl
www.24creatief.nl

Artiance, Centrum voor de Kunsten, Canadaplein 3, Alkmaar