DE RIJP - Op 4 september om 20.30 uur komt Tess Merlot met haar muzikanten (les Moutons) voor een optreden naar De Rijp. In de Grote Kerk komen zij deze avond “het Franse gevoel” brengen. Voor iedereen die niet met vakantie ging, of misschien even weer terug wilt naar la douce France brengt zangeres Tess Merlot een avond vol melancholie en Franse vrolijkheid naar De Rijp met het programma Voyages en chansons.

Al jong was Tess Merlot onder de indruk van Brel, Piaf en Aznavour. Zoiets wilde ze ook doen. Nu is ze hard op weg om deze droom waar te maken, ook met eigen werk. Haar debuut-single “ Mon Paris” werd een kleine zomerhit in 2019, haar nummer La Haye bracht haar in 2021 naar Radio Tour de France op NPO1 en ook op NPO radio 5 krijgt ze deze zomer veel aandacht. Haar nieuwste single “Laissez-moi is samen met de gelijknamige EP eind juli uitgebracht en de eerste duizenden streams zijn binnen. En haar concerten? Leo Blokhuis was zeer enthousiast na haar optreden in Paradiso en ook Trijntje Oosterhuis en Kasper van Kooten zijn lovend over deze jonge zangeres.

Organisator Cartouche hoopt met dit (na)zomerse concert, de corona-stilte (veilig) achter zich te laten. Kaarten zijn te koop via de website cartouche-graftderijp.nl (betaling online), DA Drogist Rijkes (Boegbeeld De Rijp) en Orange Yoga (Zuideinde 27 De Rijp).