ALKMAAR - Met een glimmende zilverkleurige foodtruck bezoeken docenten en studenten van de opleiding Voeding vanaf 3 maart verschillende vmbo-scholen in Noord-Holland. Buiten op het schoolplein kunnen vmbo-leerlingen bij de foodtruck geheel coronaproof kennismaken met de drie opleidingen Voeding die het Clusius mbo aanbiedt. Een kort moment kijken, kennismaken, vragen én proeven. Voor vmbo-examenkandidaten is deze ‘All you need is food’ tour een welkome aanvulling op de digitale voorlichtingsmomenten op basis waarvan zij dit jaar hun vervolgopleiding moeten kiezen.

Voeding is hot!
De voedingsindustrie barst van de innovaties, is hightech en volop in beweging. Kwaliteit, veiligheid en voorlichting over een gezonde levensstijl zijn hierbij belangrijk. Bij het Clusius College kan je op het gebied van voeding kiezen uit drie mbo-opleidingen: Voeding & Kwaliteit, Voeding & Voorlichting en Voeding & Technologie. Inschrijven voor deze en alle andere Clusius mbo-opleidingen kan tot 1 mei 2021.

Foodtruck op uw schoolplein?
De ‘All you need is food’-tour rijdt de hele maand maart door Noord-Holland en bezoekt vmbo-scholen van Den Helder tot Amsterdam. Wilt u ook dat de foodtruck bij u op het schoolplein komt staan? Mail naar e.schouten@clusius.nl. Wees er snel bij want en zijn nog een paar tijdstippen vrij.

Meer informatie
Op www.clusius.nl/mbo vind je meer informatie over alle mbo-opleidingen van het Clusius College en een digitale menukaart met voorlichtingsactiviteiten zoals proefstuderen, workshops en gastlessen per opleiding.