ALKMAAR - De 21 leden van de Alkmaarse vocal group Close-Up zijn heel blij dat ze weer volop kunnen zingen. Onder leiding van dirigent Sjoerd Jansen werken ze hard aan een concertreeks in februari en maart 2023 met optredens in Haarlem, Alkmaar en Bovenkarspel. En daarbij kunnen ze nog een goede, hoge tenor gebruiken. Daarnaast treedt het a capella koor op bij verschillende festivals en als muzikale verrassing op bijvoorbeeld trouwerijen of Valentijnsdag.

Ben jij die leuke man met tenor-stem? Dan verwelkomt het koor je graag tijdens een repetitie op donderdagavond. Je kunt dan sfeer proeven en eventueel gelijk auditie doen. in wijkcentrum De Oever, Amstelstraat 1 in Alkmaar (Oudorp). De repetitie is van 19.45 tot 22.15 uur. Daarna praten we altijd gezellig na onder het genot van een drankje.

Graag vooraf aanmelden per mail info@vocalgroupcloseup.nl of telefonisch bij Esther op 06-22972350. Meer informatie en een indruk van Close-Up is te vinden op www.vocalgroupcloseup.nl onder het kopje Zing mee.